Muziek

The doors alive… bijna gemist

Openbaar vervoer en uitgaan gaat niet samen. Dat hebben we ook vanavond weer gemerkt. Dat wil zeggen, ik had met mijn jongste dochter afgesproken dat we samen naar ‘the doors alive’ zouden gaan. Ruim op tijd afgesproken, maar de trein kwam niet opdagen. De volgende trein had vertraging en dus stond ik op het station te wachten terwijl zij aan het stressen was.

Ondertussen oplossingen bedenken, haar trein zou namelijk aankomen op het moment dat dit optreden zou beginnen. Als we dan nog de stad door hadden moeten lopen, waren we zeker veel te laat geweest. OV fiets dan maar? Nog nooit eerder die dingen gehuurd. En dus een hoop gepuzzel.

Je kunt de fietsenkelder alleen in via het perron zelf, dus niet via de ingang aan de straatkant. Dat wil zeggen, als je geen fiets hebt dan. Ik dus naar binnen en met veel gekloot één fiets weten te huren. Vervolgens naar buiten, af sluiten en weer helemaal omlopen om een tweede fiets te huren.

En dan wachten op mijn dochter. Die kwam helemaal gestresst het station uitlopen. Snel op de fiets naar grenswerk en gelukkig slechts het begin gemist van het eerste nummer. Echt wel genoten van de muziek en zelfs mijn dochter vond het geweldig. Veel liedjes kwamen haar toch wel bekend voor…

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie