Alledag, Macramé

Geen goede start

Na enkele dagen afwezig te zijn geweest vanmorgen weer naar het museum gegaan. De dieren verzorgd en vervolgens lekker creatief bezig geweest. Ik heb een tree of life van macrame gemaakt en moet zeggen dat ik best tevreden ben met het resultaat, zeker omdat mijn vinger me behoorlijk in de weg zat. Het koste dus wat meer moeite om tot een resultaat te komen.

Vervolgens vanmiddag aan de slag gegaan met mijn website Blericanam. Deze begint al aardig vorm te krijgen en ook daar ben ik zeer tevreden over. Veel nieuwe dingen gevonden die ik nog nader moet onderzoeken, maar ik denk dichter bij de locatie van Blariacum te zijn gekomen de afgelopen dagen. Daarover later meer…

Nu zit ik nog steeds bij het museum omdat een vereniging hier vergadering heeft en ik besef me ook nu weer wat een hekel ik heb aan dit soort avonden. Ik baal dat mijn korte vakantie alweer voorbij is en was het liefst thuis gebleven. Maar helaas dat kon niet aangezien er niemand anders is die gastheer/vrouw kon zijn vanavond. En dus maar proberen de avond door te komen.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie