Bijstand, Paracord

Fishtail Paracord Armband

Soms heb je van die dagen dat je met een idee in je hoofd rondloopt en het lukt maar niet dat om te zetten in iets concreets. Nou dan zoek ik dus gewoon iets anders op om te doen. In de hoop dat het idee in de loop van de dag wel concreter zal worden. Zo noet, dan heb ik mezelf in ieder geval bezig gehouden zonder te blijven piekeren en dat is ook wat waard.

Vandaag heb ik dus een fishtail paracard armband gemaakt. De komende tijd zal ik wat meer paracard items posten, het materiaal ligt al jaren in huis te verstoffen namelijk. Ik verkocht het eerst in mijn webwinkel, de materialen dan, maar ben daar van de gemeente mee moeten stoppen. Als je namelijk in de bijstand terechtkomt mag je niet ondernemen. Dat dit een manier is om uit de bijstand te komen begrijpen ze daar niet. Dat dit ervoor zorgt dat zij minder hoeven te betalen ook niet. En dat me dit enorm veel stress oplevert al helemaal niet. Binnenkort zal ik het hele verhaal eens uitleggen en dan mogen jullie beslissen wie er nou de gek is…

Maar goed, de fishtail armband. Een vrij eenvoudig patroon, maar doordat je het geheel continu goed aan moet trekken toch ook weer niet zo geschikt voor beginners. In ieder geval leuk om te doen en binnen 30 minuten een resultaat!

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie