Mijn bullet journal

Bullet Journal

Geplaatst door

Een bullet journal is een notitieboek dat omgetoverd is tot een planner, dagboek, agenda en to-do-list ineen. Het is razend populair en de bedoeling is dat het je uiteindelijk heel veel tijd gaat besparen en inzicht gaat geven in je dagelijkse leven. Je kunt als het ware in een hand om draai alles terugvinden en heel geordend leven.

Maar is dat ook zo? Want iemand die een bullet journal bijhoud is iemand die ook erg creatief is. Zijn/haar bulletjournal is namelijk veel meer dan een notitieboekje alleen. Er wordt veel meer in geschreven dan alleen die dingen die gedaan moeten worden. Sterker nog, sommige mensen overdrijven enorm met het decoreren van hun bullet journal.

Op lageodesign creatief neem ik je mee in het avontuur dat mijn bullet journal heet. Ik heb als startdatum van mijn bullet journal 1 januari 2019 gekozen, gewoon omdat ik dan nu wat tijd heb om in ieder geval de lay-out ervan op orde te krijgen.

Want hoe ziet een bullet journal er nou eigenlijk uit? Welke pagina’s mogen absoluut niet ontbreken? En hoe deel je je bullet journal in? Allemaal vragen waar ik de komende weken, tot 1 januari antwoord op hoop te vinden…

Ik hou jullie op de hoogte, mijn boekje is al gekozen. Voor mij, door een van mijn dochters, gekocht bij de Hema. Gewoon mooi en lekker eenvoudig…

Geef een reactie