Bezoekje aan de huisarts
Alledag, Mijn familie & andere dieren, Muziek

Bezoekje aan de huisarts

Wat een stom ongelukje is dit nou weer. Na een paar dagen bij mijn ouders geweest te zijn kom ik thuis en gebeurt me dit. Ik scheur een pees van mijn middelvinger. En de wijze waarop… Niet normaal meer en iedereen heeft me al uitgelachen. Na een paar dagen weggeweest te zijn heb ik natuurlijk thuis twee katten die aandacht willen hebben. Couscous rende voor me uit naar boven de slaapkamer op richting gitaar en zat weer eens aan de snaren te trekken. Deze keer wilde ik er juist voor zorgen dat de snaren het overleefden en heb ik dus voorzichtig geprobeerd Couscous weg te duwen met mijn hand. Maar ik hoorde dus iets knappen, of was het voelen? Misschien wel beiden. Maar goed, Couscous was weg en ik ga op bed zitten, wil mijn sok uitdoen en denk bij mezelf ‘wat voelt dat raar’. Ik kijk naar mijn vinger en hij staat onder een hoek van 90 graden, niet recht te krijgen. Maar omdat het al zo laat op de avond was en de vinger absoluut geen pijn deed heb ik deze maar aan de andere vingers vastgetaped en ben gaan slapen.

De volgende morgen naar de huisarts die me meteen doorstuurde naar het ziekenhuis om foto’s te laten maken. Gelukkig bleek de vinger niet gebroken. Maar de arts in het ziekenhuis stuurde me dus weer terug naar de huisarts. Ellendig genoeg liggen ziekenhuis en huisarts beiden aan de andere kant van de stad en als je afhankelijk bent van het openbaar vervoer ben je dus al snel een halve dag aan het reizen. Bij de huisarts er een spalk omheen gekregen en ben er dus 6-12 weken zoet mee, daarna fysiotherapie om het weer in beweging te krijgen…

Oh enne, voor degene die het zich nog afvroeg. De gitaar had niets, alle snaren zijn nog heel. En ook de kat had niets. Moet nog maar eens zien of gitaarspelen nog lukt!

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie